diumenge, 3 de gener del 2010

Code 64

Un altre grup que surt de Suècia, anomenat Code 64 i format per Christian Espeland, Hasse Mattsson i Henrik Piehl el 2000 en un poblet suec, Lysekil.

Actualment, han canviat la formació inicial i, segons el seu myspace, els actuals membres són: Christian Espeland, Hans-Olof Mattsson i Bjørn Marius Borg.


El seu àlbum de debut Storm encara no l'he pogut escoltar però es van vendre totes les còpies ràpidament i va rebre bones crítiques. El seu segon àlbum va sortir el 2005 o 2006, Departure, i té algunes molt bones cançons.

Centrant-me en aquest cd, que és el que he pogut escoltar més sovint, té bastantes cançons remarcables: Sea of Stars, Leaving Earth, Every Moment, Starchaser i fins i tot la instrumental Go64, tot i que no sóc gaire fan de les cançons sense lletra, aquesta t'atrapa (aquí per a escoltar-la).


Només volia posar un vídeo, i estava dubtant entre Leaving Earth i Sea of Stars. Finalment he optat per aquesta última, ja que és la que vaig escoltar primer i em va fer buscar més informació sobre el grup i aquest disc en concret, pel que espero que provoqui la mateixa reacció en més gent.


Actualment estan treballant en el seu tercer àlbum.

1 comentari:

música: ni temps ni espai ha dit...

Molen.
Però jo haguès escollit "Leaving earth"
:)