dilluns, 8 d’abril del 2013

Mesh: Automation Baby

Aquest cap de setmana he repartit els flyers de Mesh pel carrer Tallers i ha estat una mica vergonyós, però bastant ràpid. La gent de seguida els agafa i les botigues de la zona estan acostumades a tenir-ne al tauler d'entrada. Ja he enviat les fotos com a prova del delicte i m'han dit que estaria apuntada a la llista pel concert de Barcelona.

A part, el disc ja va sortir a la venda i ja l'he escoltat diverses vegades.

En general l'he trobat una mica més fluix del que ens tenen acostumats. Després d'insistir una mica, ja li he anat trobant el punt i hi ha alguns punts destacables, tot i que tal i com deia, no acaba de ser un risc rodó. Una mica massa monòton i, segons com, se'm fa una mica llarg.

El primer single, Born to Lie, és una de les cançons més destacades, juntament amb Flawless, la meva preferida, i You Want What's Owed to You. La resta, fins al moment, han passat bastant desaparcebudes. Fins i tot les tornades, que és el punt fort de Mesh, no acaben de tenir el to d'anteriors cds. On una cançó podia ser avorrida, però a l'arribar a la tornada, quedava salvada completament.

Veig que no he compartit encara les dades del cd, així que ho poso a continuació. La portada:



I el tracklist:
  1. Just Leave Us Alone
  2. Taken for Granted
  3. You Want What's Owed to You
  4. Automation Baby
  5. AB Incidental No. 1
  6. This Is the Time
  7. The Way I Feel
  8. Adjust Your Seat
  9. Born to Lie
  10. AB Incidental No. 2
  11. Flawless
  12. Never Meet Your Heroes
  13. When the City Breathes
  14. You Couldn't See This Coming
M'ha estat senzill decidir-me per una de les cançons, doncs tal i com deia, Flawless és la meva preferida:



Tot i això, no és un mal cd i val la pena donar-li una oportunitat. Tot i que si algú no els conegués, segurament no hauria de començar per aquí.