dijous, 25 de juliol del 2013

Dissolució: Code 64

Ahir llegia al Facebook de Code 64 que el grup se separa. La notícia també es pot trobar ja a la revista Side-Line.

Comenten que no és una separació per discrepàncies ni perquè s'hagin enfadat. El Christian Espeland ha decidit deixar el grup per a enfocar-se més a la seva vida personal (això mai se sap benbé què vol dir). Els altres dos membres, Hasse Mattson i Bjørn Marius Borg, han decidit no utilitzar més el nom del grup i crear-ne un de nou.

Es trobaven gravant un nou àlbum, Power Up, que es convertirà en l'àlbum de debut del nou grup. Encara no hi ha més informació sobre el nom del grup, etc. Per ara deixaran vives totes les comunicacions amb Code64 i quan ho tinguin tot més llest, passaran a informar des de les noves pàgines.

Com a comiat volia compartir algun dels seus temes. Ara per ara no tenia les seves cançons molt recents, així que he optat per Leaving Earth, que crec que resumeix bastant bé el seu so: la música, la veu aguda mig cridant, el ritme accelerat. El videoclip és realment d'ells? És un dels més amateurs que he vist mai:


1 comentari:

música: ni temps ni espai ha dit...

Doncs és una llàstima.
Aquests sempre els he tingut en llista d'espera i mai he acabat de escoltar-los com es mereixen, però sempre he pensat que sonaben molt be.